LACOS, een trouwe partner in de optimalisatie van onze dienstverlening

Onze organisatie, die niet minder dan 14.000 bouwbedrijven vertegenwoordigt, profileert zich als dé referentie voor advies, informatie, opleiding of bijstand voor de aangesloten bouwbedrijven. Wij zijn dan ook in de eerste plaats een dienstverlenende organisatie en in dit kader hebben wij aan LACOS een trouwe partner bij het ontwikkelen en organiseren van specifiek bouwtechnische taalcursussen voor onze leden. Taalcursussen die bovendien, door LACOS, in heel het land worden georganiseerd.

Chris Slaets – Directeur Limburg, Confederatie Bouw

LACOS, de aangewezen hulp voor mijn integratie in Portugal

Bij mijn transfer naar het Portugese Guimaraes riep ik de hulp in van LACOS om, in de korte periode die er nog restte, mij naast de specifieke voetbalterminologie, het huis-, tuin- en keuken Portugees eigen te maken. Ik volgde een intensieve cursus van één week die mijn integratie zeker ten goede kwam. De mensen van LACOS hebben er mee voor gezorgd dat het leven in Portugal vanaf de eerste dag van een leien dakje liep.

David Paas – Profvoetballer en bedrijfleider bij Paas Food Industries

LACOS, onze partner voor vertalingen mét deadlines

Werken in de reclamesector is vaak een race tegen de tijd. Met tal van deadlines is de nood aan vertalingen op korte termijn zeer groot, daarom doen we steeds een beroep op LACOS voor vertalingen zowel op commercieel als op technisch vlak. Met LACOS hebben wij de ideale partner voor al onze vertaalopdrachten gevonden. Snel en betrouwbaar is nu eenmaal de service die je van een vertaalbureau verlangt en LACOS voldoet 100% aan onze verwachtingen.

Patricia Robinne – Reclamebureau Idearté

LACOS helpt de mensen in hun job

De keuze om met LACOS samen te werken werd vooral bepaald door de flexibiliteit en het aanbod van het bureau: als pionier in bordenbouw hebben wij immers nood aan taalcursussen voor een zeer verscheiden groep van werknemers (technisch, commercieel en administratief). Cursussen die bovendien blijvend ondersteund worden door taaladvies aan het personeel. Ten allen tijde kunnen wij beroep doen op LACOS en het effect is enkel maar positief aangezien Lacos de mensen helpt om hun job beter te doen.

Dhr. Koen Pellaers – Sales & Marketing Director, P & V Electrotechniek

Lacos, scoort 100% op ons klanttevredenheidsonderzoek

Lacos wordt geprezen om haar absolute maatwerk, de kwaliteit van haar opleiders en de professionele aanpak. Andere gehoorde uitspraken tijdens ons klanttevredenheidsonderzoek zijn: “Zij zijn stipt en volgen alles op”, “Alles draait om de uitstekende lesgevers”, “Een native speaker kent ook de cultuur en de omgangsvormen van een land, dat geeft een plus”, “Ze staan open voor iets nieuws en proberen dat oók op te pakken”, “Ze luisteren goed in het eerste gesprek en spelen in op de vraag” en “Wij hebben steeds verschillende invalshoeken voor de taal, maar zij vinden altijd de juiste uitvoering.” Allen zouden LACOS willen aanbevelen aan anderen en velen hebben dit ook al daadwerkelijk gedaan”. Zeker en vast, het is excellent”

Cedeo – De onafhankelijke keuringsinstantie op het terrein van HR