LACOS biedt u een gespecialiseerde taalopleiding op maat geschikt voor zowel bedrijven als voor privé-personen.

Al onze taalcursussen kunnen worden gevolgd bij LACOS zelf of op een plaats naar eigen keuze, in het bedrijf of thuis, overal in België, overdag of ‘s avonds, tijdens de week of in het weekend.

Taalopleiding

Een individuele aanpak

Een taalopleiding individueel en op maat. De inhoud en het tempo zijn geheel aangepast aan de behoeften van de cursist. U kiest waar de lessen plaatsvinden , bij Lacos of in uw bedrijf.

Een groepsopleiding

Een taalopleiding in kleinere groepen. Uitgaande van een vergelijkbaar beginniveau leert de cursist in groep en in interactie met de anderen een vreemde taal. Deze training bieden wij u aan in ons taalcentrum of in-company.

Opleidingsvormen

Taalbad

Een intensieve taalopleiding van één week, voor wie zich in korte tijd in een taal wil inwerken of zijn talenkennis even wil opfrissen. Binnen een tijdspanne van 5 goedgevulde dagen zal men gedurende 8 uur per dag (pauzes en lunch inbegrepen) door onze trainers begeleid en getraind worden. Een formule die ongetwijfeld enthousiasme en dynamiek garandeert.

Op eigen tempo

Een opleiding gespreid over verschillende weken, tegen het tempo dat de cursist zelf bepaalt of in onderling overleg wordt afgesproken. Dit houdt in dat je als cursist zelf het uurrooster voor de lessen kan kiezen elke dag tussen 8u en 22u ook in het weekend. Een gemaakte afspraak kan eenvoudig verschoven worden naar een andere datum.

Deze flexibele cursus kan zowel in-company als in onze taalschool gevolgd worden.

Telefoontraining

Een opleiding over de telefoon, waarbij de cursist wordt opgebeld door de lesgever en in dialogen zijn talenkennis verder oefent en elke drempelvrees overwint.

Alle opleidingen kunnen worden gevolgd bij LACOS zelf of op een plaats naar eigen keuze, in het bedrijf of thuis, overal in België, overdag of ’s avonds, tijdens de week of in het weekend.

Door zijn uitgebreid netwerk van docenten kan LACOS flexibel op al uw wensen inspelen. Wij bepalen graag samen met u welke formule voor u het meest geschikt is.

Wil u zich Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal eigen maken?

Onze andere diensten