LACOS biedt u een gegarandeerd succesvolle aanpak met geschoolde en ervaren natives als docenten.

Algemeen

LACOS biedt u een taalopleiding op maat, met een eigen aanpak, gesteund op meer dan 20 jaar ervaring.

Een uitgebalanceerd geheel

Screening

LACOS peilt eerst naar de behoeften van de cursist en naar zijn kennis van de vreemde taal. De taalopleiding zelf wordt in overleg met de opdrachtgever aangepast aan het beginniveau van de cursist.

Training

Op basis van de screening stelt LACOS in samenspraak met de opdrachtgever een cursus voor, die zowel qua vorm als qua inhoud beantwoordt aan de vastgestelde behoeften. Welke formule u ook kiest, u komt steeds maximaal aan bod.

SMART Board

Het SMART Board maakt lesgeven en vooral krijgen zeer interactief en boeiend. Dit alles komt de efficiëntie van de opleiding ten goede en zorgt voor een verbluffend resultaat.

Evaluatie

De evaluatie vormt een belangrijk onderdeel van de door LACOS gebruikte methode. Zowel tijdens als na de cursus wordt de cursist uitgebreid geëvalueerd: een handig instrument voor bijsturing en follow-up.

Follow-up

LACOS biedt u na afloop van elke opleiding o.m. op basis van de gemaakte evaluaties advies voor een latere follow-up: een ideale basis voor een verdere vervolmaking.

Trainers

De trainers van LACOS vormen een belangrijke pijler in de opleiding. Zij beschikken over een ruime onderwijservaring en zijn als natives uitstekend geplaatst om u tijdens het leerproces constant te begeleiden.

LACOS, uw garantie voor een efficiënte en stevig onderbouwde aanpak.